Miranda de Groote

Miranda is eigenaar en samen met Karlijn het creatieve brein van Bureau Leefstijl. Samen ontwikkelen zij lesmethodes altijd gericht op de laatste ontwikkelingen over pesten, seksualiteit, sociale media, alcohol en drugs. Miranda geeft al jaren voorlichting aan jongeren op basisscholen, voortgezet onderwijs en het MBO. Zij is train de trainer van professionals (zorgteams, docenten en sportaanbieders), geeft ouderavonden op BO, VO en MBO. Het vermogen om jongeren op de juiste wijze aan te spreken en het verstaan van de taal van de jongeren wordt geroemd door veel docenten/opdrachtgevers. Naast Bureau Leefstijl heeft Miranda een eigen praktijk als trauma-therapeut www.mirandadegroote.nl.  Ze geniet van het werken met mensen onder het motto: maak werk van je leven!

Miranda op Linkedin: Linkedin

Karlijn van der Reest

Karlijn (1989) is projectleider bij Bureau Leefstijl. Samen met Miranda is zij het creatieve brein van Bureau Leefstijl. Ze ontwikkelt en verzorgt trainingen, workshops en advies- en voorlichtingsmodules. Tijdens haar studies Pedagogische Wetenschappen (BSc.) en Sociologie (MSc.) ontdekte ze haar passie voor werken met jongeren. Dit zet ze met vol enthousiasme in bij Bureau Leefstijl. Karlijn houdt de laatste ontwikkelingen bij binnen de interessegebieden van jongeren en zet deze om in trainingen. Altijd in overleg en samenwerking met deze jongeren, zodat het aansluit op hun belevingswereld.

Karlijn op Linkedin: Linkedin

Nicole Vinke

Nicole (1997) is afgestudeerd pedagogisch medewerkster en gaat beginnen met de HBO opleiding pedagogiek. Zij kan zich goed inleven in de wereld van jongeren. Nicole is begonnen als stagiaire en is nu vaste medewerkster voor de alcohol- en drugsvoorlichtingen. Daarnaast ondersteunt Nicole het management met allerlei administratieve taken.

Pamela Wendt

Pamela (1993) heeft zich gespecialiseerd in de fitnessleer en is werkzaam als sportinstructrice in een sportschool. Mensen adviseren en motiveren is wat zij graag doet. Sinds dit jaar is zij ook werkzaam als voorlichtster van verschillende onderwerpen voor bureau leefstijl.

Emily Wendt

Emily (1993) Student in voeding en diëtetiek aan de Haagse hogeschool, zij is werkzaam in de sportschool en sinds kort ook werkzaam als voorlichtster bij bureau leefstijl. Mensen begeleiden, adviseren en motiveren is haar passie en daarom past de voorlichters rol haar ook.

Lisette Zwart

Lisette (1987) begon tijdens haar opleiding Sociaal Dienstverlener met veel plezier voorlichting te geven aan pubers in de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Door haar  affiniteit met de doelgroep en passie voor voorlichten was ze er al snel van overtuigd dat ze hier haar werk van ging maken. In het begin bestond de voorlichting vooral uit seksuele voorlichting, later kwamen hier meerdere onderwerpen bij welke de pubers in die fase van hun leven bezig houdt zoals drugs, alcohol, roken, gamen en social media. Met veel plezier en passie staat ze voor de klas, want ”ieder kind is belangrijk”.

Katja van Prooijen

Katja (1990) is enthousiast, creatief en krijgt veel energie van het geven van voorlichtingen aan jongeren. Het leukst aan het geven van voorlichtingen vindt ze wanneer de jongeren actief mee doen en de jongeren zelf persoonlijke verhalen/ervaringen met de groep delen. Elke groep is anders, waardoor ook elke voorlichting anders is. Op deze manier blijven we allemaal van elkaar leren.

Hilde Spoelstra

“Hilde zet haar werkervaring en bovenal haar passie voor jongeren in tijdens het geven van interactieve voorlichting. Op een passende manier speelt zij in op de verschillen in een groep en draagt zij zorg voor een professionele voorlichting. Hilde houdt daarbij voor ogen dat het belangrijk is dat jongeren goed tot hun recht komen.

Iedere jongere is uniek en waardevol!”