Miranda de Groote

Miranda is eigenaar en het creatieve brein van Bureau Leefstijl. Zij ontwikkelt de lesmethodes die altijd gericht zijn op de laatste ontwikkelingen over o.a. weerbaarheid, pesten, seksualiteit, sociale media, alcohol en drugs. Miranda geeft al jaren voorlichting aan jongeren op basisscholen, voortgezet onderwijs en het MBO. Zij is train de trainer van professionals (zorgteams, docenten en sportaanbieders), geeft ouderavonden op BO, VO en MBO. Het vermogen om jongeren op de juiste wijze aan te spreken en het verstaan van de taal van de jongeren wordt geroemd door veel docenten/opdrachtgevers. Naast Bureau Leefstijl heeft Miranda een eigen praktijk als trauma-therapeut www.mirandadegroote.nl.  Ze geniet van het werken met mensen onder het motto: maak werk van je leven!

Miranda op Linkedin: Linkedin

Pamela Wendt

Pamela (1993) heeft zich gespecialiseerd in de fitnessleer en is werkzaam als sportinstructrice in een sportschool. Mensen adviseren en motiveren is wat zij graag doet. Sinds dit jaar is zij ook werkzaam als voorlichtster van verschillende onderwerpen voor bureau leefstijl.

Lisette Zwart

Lisette (1987) begon tijdens haar opleiding Sociaal Dienstverlener met veel plezier voorlichting te geven aan pubers in de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Door haar  affiniteit met de doelgroep en passie voor voorlichten was ze er al snel van overtuigd dat ze hier haar werk van ging maken. In het begin bestond de voorlichting vooral uit seksuele voorlichting, later kwamen hier meerdere onderwerpen bij welke de pubers in die fase van hun leven bezig houdt zoals drugs, alcohol, roken, gamen en social media. Met veel plezier en passie staat ze voor de klas, want ”ieder kind is belangrijk”.

Emily Wendt

Emily (1993) Student in voeding en diëtetiek aan de Haagse hogeschool, zij is werkzaam in de sportschool en sinds kort ook werkzaam als voorlichtster bij bureau leefstijl. Mensen begeleiden, adviseren en motiveren is haar passie en daarom past de voorlichters rol haar ook.

Hilde Spoelstra

“Hilde zet haar werkervaring en bovenal haar passie voor jongeren in tijdens het geven van interactieve voorlichting. Op een passende manier speelt zij in op de verschillen in een groep en draagt zij zorg voor een professionele voorlichting. Hilde houdt daarbij voor ogen dat het belangrijk is dat jongeren goed tot hun recht komen.

Iedere jongere is uniek en waardevol!”