Materiaal

Drugsdemokoffer

Bureau Leefstijl maakt divers voorlichtersmateriaal, ter ondersteuning van trainingen en cursussen. Op aanvraag leveren wij drugs-demonstratie koffers (drugsdemokoffers).

De DRUGSDEMOKOFFER is een doeltreffend middel om kennis te maken met drugs: allerlei soorten – in origineel verpakkingsmateriaal – realistisch nagemaakt.  Ook drugsgerelateerde producten en informatie over de werking van de middelen zijn te vinden in de stevige koffer.

De koffer bevat nagemaakte (uitgaans-)drugs en echt verpakkingsmateriaal. Op gelamineerde kaarten kan aanvullende informatie worden gegeven. De drugsdemokoffer bevat geen echte drugs. Alle materialen zijn nagemaakt.

BASISMODEL DRUGSDEMOKOFFER

Een basismodel drugsdemokoffer kost € 300,- inclusief btw, exclusief verzendkosten.

In het bovenste deksel, achter plexiglas, zijn veel voorkomende genotmiddelen te zien: ghb, cocaine, speed, xtc, paddo’s, verpakkingsmateriaal van genoemde drugs en het materiaal waarmee de drugs worden geconsumeerd. De onderste ruimte in de basiskoffer wordt afgesloten met een deksel van plexiglas (magneetsluiting). Hierin is ruimte voor extra materialen. Voor een volledig overzicht van de materialen: download de lijst ‘drugsdemokoffer basismodel’.

UITGEBREIDE DRUGSDEMOKOFFER STANDAARD

Op veler verzoek is er een standaard uitgebreide drugsdemokoffer ontwikkeld, met een uitgebreid aanbod van de meest voorkomende middelen. Deze zijn ingedeeld in drie uitneembare thema-bakken naar werking: verdovend, stimulerend en hallucinerend. Voor een uitgebreid overzicht van deze koffer download het document ‘drugsdemokoffer uitgebreid-standaard’. De prijs is € 485,- inclusief btw, exclusief opsturen.

UITGEBREIDE DRUGSDEMOKOFFER OP MAAT

Andere drugs met verpakkings- en gebruiksmateriaal kunnen ook worden toegevoegd of weggelaten, het is mogelijk een drugsdemokoffer op maat te laten maken. Hiervoor kan de aankruislijst ‘drugsdemo-materialen’ worden gedownload, aan de hand waarvan een offerte aangevraagd kan worden.

In de onderste ruimte van de koffer kunnen extra materialen worden geplaatst, zoals: wietzakje, pijpje, blowtje, ponypakje, basepijpje, bullet, grinder. Er kan gekozen worden om gelamineerde A5 kaarten met extra informatie (uiterlijk, gebruik, werking, gezondheidsrisico’s) en beeldmateriaal per middel bij te voegen.

Meer informatie over drugs: drugsinfo.nl