Bureau Leefstijl heeft divers voorlichtersmateriaal, ter ondersteuning van trainingen en cursussen. Op aanvraag leveren wij drugs-demonstratie koffers (drugsdemokoffers). 

De drugsdemokoffer is een doeltreffend middel om kennis te maken met drugs: allerlei soorten – in origineel verpakkingsmateriaal – realistisch nagemaakt.  Ook drugsgerelateerde producten en informatie over de werking van de middelen zijn te vinden in de stevige koffer.

De koffer bevat nagemaakte (uitgaans-)drugs en echt verpakkingsmateriaal. Op gelamineerde kaarten kan aanvullende informatie worden gegeven. De drugsdemokoffer bevat geen echte drugs. Alle materialen zijn nagemaakt. 

Basismodel drugsdemokoffer

In het bovenste deksel, achter plexiglas, zijn veel voorkomende genotmiddelen te zien: ghb, cocaine, speed, xtc, paddo’s, verpakkingsmateriaal van genoemde drugs en het materiaal waarmee de drugs worden geconsumeerd. De onderste ruimte in de basiskoffer wordt afgesloten met een deksel van plexiglas (magneetsluiting). Hierin is ruimte voor extra materialen. 

Voor een volledig overzicht van de materialen: download de lijst ‘drugsdemokoffer basismodel’.In het bovenste deksel, achter plexiglas, zijn veel voorkomende genotmiddelen te zien: ghb, cocaine, speed, xtc, paddo’s, verpakkingsmateriaal van genoemde drugs en het materiaal waarmee de drugs worden geconsumeerd. De onderste ruimte in de basiskoffer wordt afgesloten met een deksel van plexiglas (magneetsluiting). Hierin is ruimte voor extra materialen. Voor een volledig overzicht van de materialen: download de lijst ‘drugsdemokoffer basismodel’. Het basismodel drugsdemokoffer kost € 300,- inclusief btw, exclusief verzendkosten.

Uitgebreide drugsdemokoffer 

Op veler verzoek is er een standaard uitgebreide drugsdemokoffer ontwikkeld, met een uitgebreid aanbod van de meest voorkomende middelen. Deze zijn ingedeeld in drie uitneembare thema-bakken naar werking: verdovend, stimulerend en hallucinerend. 

Voor een uitgebreid overzicht van deze koffer download het document ‘drugsdemokoffer uitgebreid-standaard’. 

€ 485,- inclusief btw, exclusief verzendkosten.

 

Drugsdemokoffer op maat

In de drugsdemokoffer op maat kun je zelf aangeven welke materialen moeten worden toegevoegd of weggelaten. Maar ook verpakkings- en gebruiksmateriaal zoals: wietzakje, pijpje, blowtje, ponypakje, basepijpje, bullet, grinder kunnen worden toegevoegd.

Gelamineerde A5 kaarten met extra informatie (uiterlijk, gebruik, werking, gezondheidsrisico’s) en beeldmateriaal zijn tevens per middel beschikbaar.

Een drugsdemokoffer op maat te laten maken? Aan de hand van ‘drugsdemo-materialen’ lijst maken wij graag een offerte op maat! 

De drugsdemokoffers geven inzicht over de verschillende soorten drugs, het zal je verbazen hoeveel jongeren al weten. Goede voorlichting over Alcohol & Drugs is dus essentieel. 

Algemene informatie vind je ook op drugs.nl of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!