Bureau Leefstijl is een voorlichtingsbureau met passie.

Onze drijfveer is om jongeren en hun omgeving te helpen. Dit doen wij door een duidelijke missie te hebben; de missie om de algehele gezondheid van jongeren te verbeteren. Wij begrijpen de wereld van jongeren en kunnen daarin mee gaan. Wij oordelen niet en zijn niet belerend. Door deze instelling voelen jongeren zich veilig bij onze medewerkers en wordt er echt geluisterd als wij voor de klas staan. Wij stellen ons graag aan je voor!

Miranda 

Miranda is eigenaar en het creatieve brein van Bureau Leefstijl. Zij ontwikkelt de lesmethodes die altijd gericht zijn op de laatste ontwikkelingen over o.a. weerbaarheid, pesten, sociale media, alcohol en drugs. Miranda geeft al jaren voorlichting aan jongeren op basisscholen, voortgezet onderwijs en het MBO. Zij is train de trainer van professionals (zorgteams, docenten en zorgcoördinatoren), geeft ouderavonden op BO, VO en MBO. Het vermogen om jongeren op de juiste wijze aan te spreken en het verstaan van de taal van de jongeren wordt geroemd door veel docenten/opdrachtgevers. Naast Bureau Leefstijl heeft Miranda een eigen praktijk als leefstijlcoach.

www.mirandadegroote.nl

Ogenda

Ogenda heeft al een hoop ervaring voor de klas, en dat spat er elke les weer af. Bij deze krachtige voorlichter zal je je niet afvragen waarom zij voor de klas staat. Door haar openheid en vriendelijkheid krijgt zij elke les weer lachen op de gezichten van de leerlingen.

Door haar ruime ervaring is Ogenda een breed inzetbare docent met ervaring op verschillende vlakken. Zelf vind Ogenda de lessen rondom Social Media en Seksualiteit het leukst. ‘Hier heb ik de meeste kennis over en dit is mijn passie gebied’.

Ogenda is een graag geziene voorlichter op het VO en MBO.

Rosanna

Rosanna volgt de opleiding IBA.
Zij staat open en krachtig voor de klas. Rosanna heeft veel kennis, en is een kei in het voeren van leuke opbouwende gesprekken.
Haar ervaring om les te geven, in combinatie met haar hart voor jongeren, zorgen voor een goede aansluiting in de klas.

Quote van Rosanna:
“Sit on the floor with the humble because the realest conversations take place where arrogance doesn’t exist.”

Julia

Julia is een aanwinst voor ons team! Een krachtige dame die met haar grote hart, geduld en openheid, makkelijk aansluiting vindt bij iedere doelgroep.

Julia kan zich goed inleven in de belevingswereld van de jongeren en is niet bang ook iets over zichzelf te vertellen. Hierdoor is er een goede interactie met de leerlingen.
Geduld, oordeelvrij en vriendelijkheid; daar staat Julia voor. Dit zorgt altijd voor een leuke interactie, waarbij de leerlingen zich veilig voelen om dingen te delen.

Julie volgt de opleiding huidtherapie en is veel in contact met mensen die onzekerheid ervaren door hun uiterlijk.
Ook door haar ervaring in de modellenwereld, weet zij hoe het uiterlijk op de voorgrond kan staan. Hierdoor kan zij mooie gesprekken hebben en de jongeren meegeven dat echte schoonheid van binnen zit.

Renate

Renate is didactisch coach binnen het basisonderwijs, waar zij o.a. nieuwe leerkrachten begeleidt hoe zij hun lessen beter kunnen afstemmen op de zorgbehoefte van leerlingen. Hiernaast begeleidt zij vanuit haar bedrijf Innerrock leerlingen die in het proces van ‘ leren leren’ zijn vastgelopen. Zij ziet blokkades als vertrekpunt om in relatie met de leerling, maar ook de opvoeder en/of de begeleider vast te stellen waar herstel van noodzakelijke denkvaardigheden en emoties nodig is. Het raakt haar om zoveel jongeren te zien vastlopen, terwijl ze het potentieel ziet dat in hen verborgen ligt.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op haar website www.innerrock.nl

Shurion

Shurion, zoals (Lucas Eli) in het echt heet, begint al met muziek maken als hij twaalf is. Tijdens zijn middelbare school tijd begon hij samen met twee andere klasgenoten liedjes te schrijven en deze uit te brengen. En daar is hij sindsdien altijd mee bezig. Lucas Eli staat vanaf zijn zestiende op het podium, en brengt met veel positieve en aantrekkelijke muziek veel indruk op jongeren. Zelf studeerde hij aan de Nederlandse Pop Acadamie in Utrecht. Daar is hij een completer muzikant/persoon geworden door zijn christelijke geloof te combineren met zijn passie voor muziek. Zijn ingrijpende teksten raken jongeren diep in de harten en laat jongeren vaak op een positieve manier na denken over het leven. Door zijn muziek en ook door zijn persoonlijkheid staat Lucas Eli heel dichtbij jongeren en begrijpt zelf vaak waar zij door heen gaan.

Shurion sluit goed aan bij jongeren en zet zijn eigen ervaring met alcohol- en drugs nu in om jongeren een betere keuze te laten maken

Met passie voor gezondheid voorlichting aan jongeren, docenten, professionals en bedrijven!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem nu contact met ons op we vertellen je er graag meer over