Bureau Leefstijl is een voorlichtingsbureau met passie.

Onze drijfveer is om jongeren en hun omgeving te helpen. Dit doen wij door een duidelijke missie te hebben; de missie om de algehele gezondheid van jongeren te verbeteren. Wij begrijpen de wereld van jongeren en kunnen daarin mee gaan. Wij oordelen niet en zijn niet belerend. Door deze instelling voelen jongeren zich veilig bij onze medewerkers en wordt er echt geluisterd als wij voor de klas staan. Wij stellen ons graag aan je voor!

Miranda 

Miranda is eigenaar en het creatieve brein van Bureau Leefstijl. Zij ontwikkelt de lesmethodes die altijd gericht zijn op de laatste ontwikkelingen over o.a. weerbaarheid, pesten, sociale media, alcohol en drugs. Miranda geeft al jaren voorlichting aan jongeren op basisscholen, voortgezet onderwijs en het MBO. Zij is train de trainer van professionals (zorgteams, docenten en zorgcoördinatoren), geeft ouderavonden op BO, VO en MBO. Het vermogen om jongeren op de juiste wijze aan te spreken en het verstaan van de taal van de jongeren wordt geroemd door veel docenten/opdrachtgevers.

Naast Bureau Leefstijl organiseert Miranda ook activiteiten vanuit haar Christelijke achtergrond. Meer informatie hierover vindt u op www.raptureproof.com

Lyona

Lyona (1998) is de benjamin van het team. Lyona heeft een deel van de opleiding onderwijsassistente / pedagogisch werker gevolgd en heeft een jaar BBL verzorgende IG gedaan. Zij heeft haar 21+ toelatingsexamen met een voldoende afgerond en daarna 3 maanden de opleiding social work (HBO) gevolgd. Helaas ligt deze opleiding door de huidige crisis even stil.

Lyona is een graag geziene voorlichter op VO en MBO. Zij kan zich goed verplaatsen in de wereld van de leerlingen/studenten en vindt vooral de interactie erg leuk. Lyona vindt het vooral belangrijk dat de leerlingen/studenten zich veilig voelen tijdens de les zodat zij zich comfortabel voelen zich te uiten of vragen te stellen.

Cor

Cor, ook bekend als, rapper en zanger “CorLeone” is een waardevolle aanvulling op ons team. Cor heeft in zijn leven gezien wat alcohol en drugs met je kunnen doen. Altijd is muziek zijn uitlaatklep geweest en een manier om zijn emoties te verwerken. Zijn muziek raakt vele harten en Cor is een inspiratie voor velen. Hij is een veel gevraagde voorlichter omdat hij zijn passie weet over te brengen voor de klas en jongeren kan inspireren andere keuzes te maken.

Cor is het voorbeeld van vallen en opstaan, positief blijven en doorgaan. Hij volgt zijn hart en is mede daardoor terecht gekomen bij de Voice of Holland en heeft zijn eigen YouTube kanaal. Docenten en leerlingen zijn zeer te spreken over zijn manier van lesgeven.

Francis

Francis (1996) is afgestudeerd in HBO Social Work. Haar werk als jongerenbegeleider maakt dat zij zeer ervaren is in het omgaan met jongeren die een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek of een psychiatrische achtergrond hebben. Thema’s als alcohol en drugs, seks en relaties of gezonde voeding zijn dan ook niet aan haar voorbij gegaan de laatste jaren. Francis zet haar kennis en ervaring gerichter in als gezondsheidsvoorlichter binnen Bureau Leefstijl. Met als doel: ‘in gesprek te blijven met elkaar over soms lastige, maar belangrijke thema’s zoals het gebruik van alcohol en drugs’.

Hilde 

“Hilde zet haar werkervaring en bovenal haar passie voor jongeren in tijdens het geven van interactieve voorlichting. Op een passende manier speelt zij in op de verschillen in een groep en draagt zij zorg voor een professionele voorlichting. Hilde houdt daarbij voor ogen dat het belangrijk is dat jongeren goed tot hun recht komen.

Iedere jongere is uniek en waardevol!”

Rouscha

Rouscha (1976) massagetherapeut, gezondheidsvoorlichter, gediplomeerd Rots & Water trainer en moeder van twee prachtige kinderen. Rouscha geeft o.a. voorlichter over Social media, alcohol en drugs in het verkeer en weerbaarheidstraining. Het is haar passie om, zonder oordeel handvaten te bieden aan jongeren zodat als zij voor moeilijke keuzes komen te staan deze weloverwogen kunnen nemen en dicht bij zichzelf blijven. Haar lessen resulteren vaak in mooie en soms ook kwetsbare gesprekken waar ze heel dankbaar voor is.

Emily 

Emily (1993) Student in voeding en diëtetiek aan de Haagse hogeschool, zij is werkzaam in de sportschool en sinds kort ook werkzaam als voorlichtster bij bureau leefstijl. Mensen begeleiden, adviseren en motiveren is haar passie en daarom past de voorlichters rol haar ook.

Lisette 

Lisette (1987) begon tijdens haar opleiding Sociaal Dienstverlener met veel plezier voorlichting te geven aan pubers in de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Door haar  affiniteit met de doelgroep en passie voor voorlichten was ze er al snel van overtuigd dat ze hier haar werk van ging maken. In het begin bestond de voorlichting vooral uit seksuele voorlichting, later kwamen hier meerdere onderwerpen bij welke de pubers in die fase van hun leven bezig houdt zoals drugs, alcohol, roken, gamen en social media. Met veel plezier en passie staat ze voor de klas, want ”ieder kind is belangrijk”.

Pamela 

Pamela (1993) heeft zich gespecialiseerd in de fitnessleer en is werkzaam als sportinstructrice in een sportschool. Mensen adviseren en motiveren is wat zij graag doet. Sinds dit jaar is zij ook werkzaam als voorlichtster van verschillende onderwerpen voor bureau leefstijl.

Met passie voor gezondheid voorlichting aan jongeren, docenten, professionals en bedrijven!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem nu contact met ons op we vertellen je er graag meer over