Chr. Boekhandel Blijmare organiseert een informatieavond op 4 oktober

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Bright Fame wil vrouwen, mannen en transgenders helpen om uit de prostitutie te stappen. Samen willen wij ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen, zodat zij op de bestemming komen die bij hen past.

Als organisatie vinden wij het belangrijk om er voor de vrouwen te zijn. Het persoonlijke contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie is een belangrijk speerpunt van Bright Fame. Geloof, betrokkenheid en professionaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.

Ons bereiken steeds meer berichten dat veel meisjes en jongens op de middelbare school en vaak ook kinderen op de basisschool al via social media op geraffineerde wijze worden benaderd om bijvoorbeeld beelden van zichzelf te laten zien (sexting) en er is nog veel meer aan de hand waar onze kinderen en jongeren mee in aanraking komen. Het is werkelijk een enorm groot maatschappelijk probleem waar we onze ogen niet voor kunnen sluiten. We moeten opstaan en onze jongelui weerbaar maken en beschermen.

Christelijke Boekhandel Blijmare en Bright Fame organiseren op dinsdag 4 oktober een informatie-avond voor ouders, leerkrachten, clubleiders, mentoren en andere geïnteresseerden in de Rabozaal van de Veluvine.

Sprekers die vanuit hun ervaring zullen delen zijn:

Woon jij in de buurt, wees je welkom.

Aanvang: 20.00 uur
Inloop vanaf: 19.30 uur.

Rabozaal van de Veluvine         
Adres: F.A. Molijnlaan 186 te Nunspeet

Noteer en reserveer deze datum in je agenda.  En breng ouders van leerlingen, ouderraden, mentoren van catechisanten, leiders van clubs enzovoort alvast op de hoogte van deze belangrijke bijeenkomst.