Fysieke- en mentale weerbaarheidstrainingen
(Voor jongens/meisjes uit groepen 7 en 8)

Wil jij zelfverzekerd naar de brugklas en zeggen:

Ik voel me sterk! – ik blijf bij mijn eigen keuzes! – ik ben mezelf en vind dat prima!

Wil jij:

  • meer zelfvertrouwen
  • werken aan een krachtige lichaamshouding
  • een sterke uitstraling die zegt: pest mij niet!
  • leren focussen op jezelf en niet op de kinderen om je heen
  • bij je eigen keuzes blijven

Kom dan naar de POWER BOOST SESSIE!

Tijdens een 4 uur durende training gaan we met de kids aan de slag met fysieke en mentale weerbaarheid gebaseerd op de Rots&Water technieken. Ze krijgen handvaten, tips & trics zodat zij in hun kracht komen en blijven. En hoe zij beter bestand zijn tegen groepsdruk, de verleidingen op hun pad en bij hun eigen keuzes blijven.

Locatie:        The Health Factory, Sportlaan 2a in Hellevoetsluis
Wanneer:     10 juli van 13.00 tot 17.00 uur en 28 augustus van 1
2.00 tot 16.00 uur
Kosten:         € 75,-

Maximaal 12 deelnemers dus meld je snel aan! VOL IS VOL

 

 

 

Naast de training “Met power naar de brugklas” biedt Bureau Leefstijl op basis van de Rots&Water weerbaarheidstraining (fysieke en mentale trainingen speciaal ontwikkeld voor het basis- en voortgezet onderwijs) verschillende trainingen aan voor kinderen van 8 tot 14 jaar.

Kleinschalig
Voor kinderen die onzeker zijn, minder zelfvertrouwen hebben en slachtoffer dreigen te worden van pesters of dominante kinderen. De groep zal uit maximaal 8 kinderen bestaan.

Meiden
Liever met alleen maar meiden aan de slag? Ook dat is mogelijk!

Meer power IN de Brugklas 
Een training voor eerste en tweedejaars leerlingen in het voortgezet onderwijs die wel wat extra POWER kunnen gebruiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden

 

Zelfverzekerd in of naar de brugklas en zeggen: Ik voel me sterk! – ik blijf bij mijn eigen keuzes! – ik ben mezelf en vind dat prima!

Samen sterk de pubertijd in!

Een training voor ouders en kinderen

In de puberteit is de vertrouwensband tussen ouder en kind heel belangrijk. Een puber gaat zijn/haar eigen weg, ontdekt de wereld met allerlei spannende maar ook gevaarlijke verleidingen (offline én online), vrienden worden steeds belangrijker, ze gaan hun eigen lichaam ontdekken én dat van anderen.

Een hele spannende, hectische tijd waarin emoties als een rollercoaster kunnen worden ervaren. Het afzetten tegen ouders hoort erbij, dit is onderdeel van het proces om op eigen benen te gaan staan. Hoe fijn is het als je als ouder weet hoe de ontwikkeling verloopt van het puberbrein en je daar op de juiste manier op in kan spelen. Tijdens de training krijgen ouders deze informatie en kunnen zo met meer zelfvertrouwen de puberteit van hun kind tegemoet zien. Geven en nemen, afspraken maken en op de juiste manier met elkaar communiceren.

De training is gebaseerd op de Rots&Water technieken en geeft u en de kinderen veel handvaten, tips & trics hoe zij in hun kracht komen en blijven. Hoe zij beter bestand zijn tegen groepsdruk, de verleidingen op hun pad en bij hun eigen keuzes blijven.

Het is een geweldige training geworden waar heel veel belangrijke fysieke en mentale weerbaarheidstechnieken worden aangereikt.

Wilt u samen met je kind deze training volgen en allebei vol vertrouwen de puberteit tegemoet? Neem contact op via info@bureauleefstijl.nl of bel 06- 133 68 699.