Portfolio

In de afgelopen jaren zijn er vele opdrachten voor verschillende organisaties, scholen en particulieren uitgevoerd. Hieronder een greep uit deze opdrachten.

Campagne Fris Op Vakantie

Een dagdeel vol workshops over veilig vakantiegedrag, in samenwerking met Sense (workshop seksualiteit). Onderwerpen: alcohol, drugs, seks en vakantiegedrag. Onder andere ingezet op alle middelbare scholen in Brielle.

Alcohol, drugs en verkeer, Totally Traffic

Gastlessen op het voortgezet onderwijs. Onder andere op scholen in de regio Rotterdam-Rijnmond, Goeree-Overflakkee, en omgeving Leiden. Sinds kort ook in Amsterdam te verkrijgen.

Projecten voor de Dienst Gezondheid en Jeugd

Voor verschillende projecten voeren we activiteiten uit: we organiseren Lagerhuisdebatten in de alcoholmaand, zetten het project Gezond Gewicht uit op het VO, enthousiasmeren basisscholen voor Gezonde School en geven interactieve workshops in het kader van wereldwaterdag.

Altijd Online lessen  – Veilig internet

Gastlessen over sociale media en internet, op basis- en voortgezet onderwijs.  Ingezet op diverse scholen in omgeving Voorne Putten en Albrandswaard. Met dit aanbod zijn we aangesloten als partner van Mediawijzer.net

Kroegentocht

interactieve lezingen over alcohol tijdens een informatieve ‘kroegentocht voor ouders’. Iov de dienst gezondheid en jeugd Zuid-Holland Zuid  & Gemeente Albrandswaard

BOB

Samenwerking met BOB  als onderdeel van project verslavingspreventie in opdracht van Youz. We brachten BOB-sport binnen bij sportkantines op de Zuid-Hollandse eilanden.

Het Rookvrij Schoolplein

Voor Longfonds dachten we mee bij de ontwikkeling van, voerden wij een pilot uit voor het project Rookvrij Schoolterrein.

YOUZ

Voor Youz (jongerenmerk Bouman GGZ) werkten we meerdere jaren aan diverse projecten mee. Een greep hieruit: homeparty’s, oudervoorlichtingen, trainingen aan jongerenwerkers, EHBD-u-training, alcoholcampagnes in sportkantines in de Hoeksche Waard. In Goeree Overflakkee deden we onderzoek naar (risico)jongeren en hun leefstijl.

De Gezonde Schoolkantine

Project De Gezonde Schoolkantine voor de GGD Rotterdam Rijnmond. We begeleiden scholen met het opzetten van het project door middel van informatie, gastlessen, oudervoorlichting, beleidsadvies en meer. Op voorgezet onderwijs regio Voorne Putten.

De Gezonde School en Genotmiddelen

Project De Gezonde School en Genotmiddelen voor de GGD Rotterdam Rijnmond. We begeleiden scholen met het opzetten van het project door middel van informatie, gastlessen, docententraining Signaleren & Begeleiden, oudervoorlichting, beleidsadvies en meer. Regio Voorne Putten en Rotterdam.